Пазаруваме евтино: Тези гръцки градове изместиха Одрин по цени. Пазарът в

...
Пазаруваме евтино: Тези гръцки градове изместиха Одрин по цени. Пазарът в
Коментари Харесай

Пазаруваме евтино: Тези гръцки градове изместиха Одрин по цени


Пазаруваме на ниска цена: Тези гръцки градове изместиха Одрин по цени. Пазарът в Одрин е на път да бъде преместен като дестинация за пазар на българите. В последно време нашенци щурмуват сергиите в гръцките Комотини и Порто Лагос. И там е по-евтино, и качеството на продуктите по-високо от това на предлаганите у нас артикули.

„ Все едно си в Шенген – минаваш през „ Маказа “ за 3-4 минути. Зимно време пътуването е по-приятно от шофирането до Хасково. Три-четири фамилии сме най-малко две съботи в месеца на пазара в Комотини.

Зехтин, маслини, зеленчуци от локални производители, плодове, риба и още неща си купуваме от националния пазар. Някои неща са по-евтини от предлаганите в Кърджали, други са по-истински. Определено подобряваме качеството на фамилната софра.

Минаваме и през супермаркета за хранителни артикули “, споделя пред 24rodopi.com кърджалиец, който не търпи съперници на констатацията си „ в Гърция храната е по-качествена “.

„ Освен това се „ пускаме “ по пешеходната улица в центъра, пием фрапе с хилядите гърци, а се отбиваме и в мола “, добавя той, визирайки комерсиалния център „ Космополис “.

За пропусналите обичайния съботен пазар в Комотини, опция за пълнене на торбите за по-качествена софра е Порто Лагос. В селото, беломорско пристанище на Бистонското пристанище, пазарът е в неделя.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР